Zonnepanelen met terugdraaiende teller nog in 2020 mogelijk!
Vlamingen profiteren nog massaal van een installatie zonnepanelen met terugdraaiende teller. Dit kan nu nog maar enkele maanden! Dit jaar registreerden we dan ook al 18.000 installatie in Vlaanderen.
Veel huiseigenaren hebben één ding omtrent zonnepanelen verkeerd begrepen. Ze geloven dat de huidige terugdraaiende teller, die na dit jaar wordt vervangen door de digitale meter, enkel geldig is voor installaties die geplaatst werden tot en met 31/12/2019. Dat klopt niet. De deadline is 31/12/2020.
Laat je zonnepanelen installeren in 2020? Dan geniet je nog tot 2035 (15 jaar) van de terugdraaiende teller.
Profiteer nu nog van de terugdraaiende teller nu het nog kan.
LAAT NU (2020) JE ZONNEPANELEN INSTALLEREN! DAN GENIET JE NOG TOT 2035 (15 jaar) VAN DE TERUGDRAAIENDE TELLER. https://energieplusbvba.be/contact/
 
Vrijblijvend telefoon / 1-op-1 videogesprek om uw mogelijkheden te bespreken
Inderdaad, sinds enkele weken is ENERGIE+ nog meer online dan anders. Iedereen kan nu kiezen voor een vrijblijvend telefonisch gesprek of een 1-op-1 videogesprek. Waarom? Om u nog sneller en beter van dienst te zijn! We zijn in de mogelijk om na het gesprek en het bekijken van uw situatie onmiddellijk uw offerte te bezorgen.
 
Prijs zonnepanelen
Het mooie weer is ondertussen al even aanwezig. Voor velen hét moment om zonnepanelen aan te schaffen. ENERGIE+ draagt graag haar steentje bij op weg naar een zonnige toekomst. Onze klanten hebben hun installatie gemiddeld tussen de 5 en 7 jaar terug verdiend!
Beschikbaarheid zonnepanelen

Wij hebben steeds voldoende zonnepanelen op voorraad. Zo loop je geen zonnepanelen mis. Wil je meer informatie? We denken steeds graag met je mee. Neem contact op met ons via 0496 254 254
1% weigert digitale meter

Demir maakt nieuwe cijfers digitale meter bekend: 1% weigert
1 procent van de inwoners van Vlaanderen weigert de installatie van de digitale meter. Dat meldt energieminister Demir naar aanleiding van vragen in het Vlaams Parlement van Willem-Frederik Schiltz van Open VLD.
Eigenaren van zonnepanelen mogen bij ingebruikname van een digitale meter 15 jaar lang het rendement behouden van de huidige, terugdraaiende teller. Zonnepaneeleigenaren krijgen bij de ingebruikname namelijk de kans om te kiezen voor het bestaande systeem met terugdraaiende teller of het nieuwe systeem van de Vlaamse energieregulator VREG. In dit systeem van de VREG worden de nettarieven berekend op basis van de stroom die consumenten daadwerkelijk van het net afnemen en vervalt het prosumententarief. Uit simulaties blijkt dat dit voor 60 procent van de prosumenten voordeliger is. Hoe meer een consument verbruikt op het moment dat de zonnepanelen elektriciteit opwekken, hoe hoger de zelfconsumptie dus, hoe voordeliger het nieuwe systeem. 
Bron: https://solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie/i21150/minister-demir-1-procent-vlamingen-weigert-installatie-digitale-meter
Menu