Energie+: kwaliteit voor alles

Kwaliteit leveren iedere dag opnieuw

Dat is beslist ons motto. Toen we enkele jaren geleden met onze eigen zaak begonnen waren we daarvan zeker: kwaliteit is voor klanten het belangrijkste. En daar zijn we vandaag, zoveel jaren later, nog steeds van overtuigd. Intussen is ons cliënteel flink uitgebreid en blijven klanten ook klanten. Dat is voor ons het bewijs dat we niet alleen over kwaliteit spreken, maar het ook werkelijk brengen.

Vakmanschap

Kwaliteit gaat samen met vakmanschap. En ook daar werken we iedere dag aan. Al hebben we intussen al meer dan 10 jaar ervaring. Wij willen mee zijn met de nieuwste technieken en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarom scholen we ons regelmatig bij. We volgen vrijblijvende en verplichte cursussen en beschikken over de nodige certificaten om bijvoorbeeld uw waterkeuring uit te voeren of uw gasinstallatie te keuren.

Duidelijke offertes

We maken duidelijke offertes. We willen graag dat u weet welke kosten u zal hebben. En we vermijden zo verrassingen. Vandaar dat we – anders dan onze concurrenten die vaak offertes online aanbieden – graag ter plaatse komen om uw project samen met u te bekijken. Zo kunnen we ook optimaal rekening houden met uw wensen en budget.

Zo komt ENERGIE+ steeds tot de meest rendabele installatie op maat van de klant waarin het rendement van de installatie voorop staat.

Duurzaam en energiebesparend

Duurzaamheid hangt uiteraard ook samen met kwaliteit. We willen dat uw installatie heel lang meegaat zonder zorgen en reparaties. Daarom kiezen we voor kwalitatieve merken van zonnepanelen, hoogrendementsketels, ventilatie-units,… Duurzaam betekent ook altijd energiebesparend. U vaart er dus ook wel bij in uw portemonnee.

Zelfwerkende zaakvoerders en dynamisch team

We zijn zelfwerkende zaakvoerders, omringd door topmedewerkers die zich iedere dag weer bewijzen. Omdat we zelf op de werf staan, heeft u ook altijd direct contact met ons. Geen verkopers of projectleiders die u nog niet nooit gezien heeft. We voeren ook al onze werken zelf uit.

Fijne en correcte na-service

Ook onze na-service is kwalitatief hoogstaand. Wij bieden onderhoud aan voor uw zonnepanelen, gasketel, hoogrendementsketel, sanitaire installaties, ventilatie, enz.

Graag een voorstel op maat voor uw project?

Bel 0496 254 254 voor een afspraak!
Een afspraak is – net zoals onze offertes – altijd vrijblijvend!

Menu