Sanitair installateur voor uw badkamerrenovatie, nieuwe leidingen, …

Badkamerspecialist met ervaring: Energie+

  • Uw oude badkamer beu?
  • Toe aan totale badkamerrenovatie?
  • Of een beperkte make-over van uw oude douche of badkamer?
  • Loodgieterij voor uw nieuwbouw of verbouwingen?
  • Waterleidingen vernieuwen of vernieuwen radiatoren?
  • Een nieuw toilet laten installeren?

Bij ENERGIE+ zijn we echte specialisten in sanitaire installatie en badkamerrenovatie. Of het nu gaat om een volledige nieuwe badkamer plaatsen in uw nieuwbouw, of een bestaande badkamer afbreken en een prachtige nieuwe badkamer installeren. Bij ENERGIE+ weten we van wanten!

Gedetailleerd plan van waterleidingen en afvoer

Bij ENERGIE+ werken we onze sanitaire projecten en badkamer renovaties tot in de puntjes uit. Daarom maken we op voorhand steeds een gedetailleerd plan van de leidingen die we voor uw wateraanvoer en afvoer zullen aanleggen. Heeft u een nieuwbouw gezet? Dan maken we een plan voor al uw leidingen in keuken, badkamer, toilet en alle andere sanitaire ruimtes.

Ook voor handige doe-het-zelvers

Bent u een handige doe-het-zelver? Met ons uitgewerkt plan kunt u aan de slag om zelf uw waterleidingen en afvoeren aan te leggen. Toch hulp nodig bij uw project? We helpen u snel en efficiënt verder.

Totale badkamerrenovatie tot in detail

Wat we doen, doen we goed. Dat is de insteek als wij u badkamer vernieuwen. Wij regelen alle sanitaire aanpassingswerken en installeren vervolgens alle meubels, uw bad, douche, wc, inbouw- en opbouwkranen. We doen al dat werk zo proper mogelijk: zo hoeft u zich niet te ergeren aan al te veel vuil en stof in huis. En we werken vlug: in een mum van tijd is uw nieuwe badkamer een feit en kan u volop genieten van uw wellness ruimte aan huis.

Graag een voorstel op maat voor uw nieuwe badkamer of badkamerrenovatie?

Bel 0496 254 254 voor een afspraak!
Een afspraak is – net zoals onze offertes – altijd vrijblijvend!

Heerlijk warm in uw badkamer

De verwarming in uw badkamer is evenzeer belangrijk. ENERGIE+ is ook uw specialist in  verwarming, radiotoren, sierradiotors, thermostatische verwarming en energiezuinige hoogrendementsketel. Als u uw badkamer laat vernieuwen, is het vaak ook het gepaste moment om te checken of uw verwarming nog optimaal rendeert en voldoende warmtecomfort zal bieden voor uw nieuwe badkamer.

Nieuw bad, douche, handenwasser, badkamermeubel aan interessante prijzen

Voor de materialen en meubels van uw nieuwe badkamer werken wij nauw samen met enkele gerenommeerde groothandels. U kunt bij hen in de showroom uw favoriete bad, inloopdouche, handenwasser, toilet, bad,… kiezen. Wij komen vervolgens alles voor u aan. Op die manier profiteert u van voordelige prijzen en flinke kortingen op de normale prijzen voor particulieren.

Ook voor uw keukenrenovatie is ENERGIE+ uw sanitair installateur

Ook de warmwaterleidingen en afvoeren leggen we perfect aan voor uw keuken. Net zoals we voor een badkamer doen, maken we vooraf een plan van de leidingen, de gasaansluiting eventueel, en de afvoer.

Waterkeuring

De keuring van al uw nieuwe sanitaire installaties is sedert 1 januari 2005 verplicht. Wij verzorgen ook de waterkeuring voor uw nieuwbouw of renovatie.

Regenwaterrecuperatie

ENERGIE+ is ook de partner voor uw regenwaterrecuperatie. Als u een nieuwe woning bouwt, bent u verplicht een regenwaterput te installeren. Maar ook bij renovatie is het zeker verstandig om de plaatsing van een regenput te overwegen. Wij rekenen uit welke maat regenput voor u ideaal is afhankelijk van uw verbruik en de grootte van uw dak. Zo bent u zeker van een regenput die niet te klein is, maar ook weer niet te groot. En uiteraard plaatsen wij uw regenput zoals het hoort: op een koele, vorstvrije plek.

Voor particulieren en projecten

Wij werken met veel passie voor particulieren, maar nemen even graag ook grotere projecten aan: leidingwerk en badkamerinstallatie, sanitaire voorzieningen in appartementen, overheidsprojecten, kantoren,…

Graag een voorstel op maat voor uw sanitaire installatie?

Bel 0496 254 254 voor een afspraak!
Een afspraak is – net zoals onze offertes – altijd vrijblijvend!

Menu