Zonnepanelen op je dak die écht renderen? Kies voor ENERGIE+ uit Gierle

  • Een zonnepaneleninstallateur met veel ervaring?
  • Een zonnepaneel installateur die al jaren zonnepanelen in de regio Lille, Gierle installeert?
  • Flink besparen op uw energierekening met een zonnepaneleninstallatie van ENERGIE+?

Reken op Energie+ voor een rendabele zonnepaneleninstallatie op uw dak!

Waarom zonnepanelen installeren in 2020?

Ondanks het feit dat de subsidies voor zonnepanelen de laatste jaren afgebouwd zijn, is het rendabeler dan ooit om zonnepanelen op uw dak te laten installeren. In Lille, Gierle en de regio rond Gierle hebben wij al tientallen zonnepaneelinstallaties opgesteld en zo onze klanten heel wat centen hebben bespaard. Want als u ENERGIE+ een zonnepanelen op uw dak laat installeren, heeft u die installatie na gemiddeld 7 jaar terugverdiend. De exacte terugverdientijd hangt af van uw concrete situatie.

zonnepanelen Lille - Gierle

Zonnepanelen leveren u tal van voordelen op

Woont u in Gierle of Lille en wilt u zonnepanelen laten installeren door ENERGIE+? Dat levert u tal van voordelen op:

  • U bespaart onmiddellijk op uw elektriciteitsrekening
  • U gebruikt ‘schone’ energie en draagt zo zorg voor het milieu en het klimaat
  • U krijgt 25 jaar productiegarantie op uw zonnepanelen en12 jaar garantie op de omvormer
  • U kan rekenen op de ervaring van een deskundig, professioneel team

De ideale zonnepanelen voor uw project

Heeft u een plat dak of hellend dak? Is uw dak georiënteerd naar het oosten, het westen, het zuiden of het noorden? Al deze factoren spelen een rol bij de keuze van de ideale zonnepanelen. Wij helpen u op weg. Bij een renovatie komen we graag ter plaatse om uw situatie in te schatten. Bent u bezig met een nieuwbouw, dan bekijken we samen met u uw plannen. Zo kunnen we heel goed inschatten hoeveel en welke zonnepanelen u precies nodig heeft. Met onze ervaring kunnen we snel berekenen welke installatie voor u het meest rendabel is.

Klant uit Gierle aan het woord

Sabine uit Gierle liet vorig jaar zonnepanelen instaleren door ENERGIE+ : ‘ Hun aanpak voor de installatie gaf me al veel vertrouwen. Joke en Jimmy zijn tot bij ons gekomen en hebben een berekening gemaakt van onze situatie. Daarna zijn ze met een voorstel gekomen dat realistisch en rendabel was. We hebben gekozen voor kwalitatieve zonnepanelen die voor onze situatie het meest geschikt waren. We hebben namelijk een sterk hellend dak dat naar het oosten georiënteerd is. We besparen zo heel wat geld en we zien zelfs regelmatig onze meter terugdraaien. ENERGIE+ is echt een aanrader. Een professioneel team dat gaat voor de beste zonnepaneleninstallatie voor de klant. Ik ben heel tevreden.’

zonnepanelen Lille - Gierle
zonnepanelen Lille - Gierle

Kwalitatieve zonnepanelen mét garantie

ENERGIE+ werkt enkel en alleen met internationale, erkende merken die staalharde garanties bieden. Zo zijn we zeker dat we u de beste zonnepanelen en omvormers aa,bieden die zullen renderen en u dus geld zullen opleveren. Ook volgen we uw installatie op door middel van monitoring en wordt u als klant via sms op de hoogte gesteld bij een probleem of defect.

Nieuw in ons assortiment zonnepanelen: Duits merk Q-Cells

We hebben sinds kort het Duits-Koreaanse zonnepaneel van Q-Cells toegevoegd aan ons assortiment. Zij bieden de ideale oplossingen voor installaties van zonnepanelen op privéwoningen. Hun nieuwste zonnepaneel is de garantie voor duurzame, hoge prestaties. Het zorgt voor een optimaal rendement omdat het weinig licht nodig heeft en zo goed als niet beïnvloed wordt door temperatuurgedrag. Deze panelen renderen zelfs bij extreme weersomstandigheden (denk aan de steeds hetere zomers in onze contreien).

Gratis offerte voor uw zonnepanelen in Gierle, Lille of omstreken?

Bel 0496 254 254 voor een afspraak!
Een afspraak is – net zoals onze offertes – altijd vrijblijvend!

Menu