Zonnepanelen van ENERGIE+: een wijze investering

Zonnepanelen die levenslang renderen

 • Op zoek naar een slimme investering?
 • Graag een lagere energierekening?
 • investeren in een beter milieu en tegen klimaatopwarming?
 • Zonnepanelen die levenslang renderen?

Minder betalen voor uw energie? Dat kan door zonnepanelen te installeren!

Na installatie voelt u het verschil maandelijks in uw portefeuille, want energie die u zelf opwekt, daar betaalt u uiteraard niet voor.

De laatste jaren zijn er heel wat maatregelen en prijsverhogingen doorgevoerd, waardoor u steeds meer betaalt voor uw energiefactuur. Zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam en ecologisch, ze maken ook wel degelijk het verschil op uw energiefactuur. Voor een gemiddeld Vlaams huishouden betaalt de investering zichzelf binnen de 5 tot 8 jaar terug. Daarna geniet u nog minstens 25 jaar van gratis (groene)energie.

Wanneer u zonnepanelen koopt, is het belangrijk dat u voor de beste prijs-kwaliteitverhouding gaat. Bij ENERGIE+ zijn we specialisten in energietechnieken, al meer dan 10 jaar. Daarom komen wij steeds vrijblijvend ter plaatse om u een overzicht te maken van de kosten en het rendement van uw installatie.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten de energie van de zon via een omvormer om in elektriciteit. De elektriciteit die uw zonnepanelen produceren gebruikt u zelf. De elektriciteit die u zelf niet gebruikt wordt teruggestuurd naar het elektriciteitsnet.

ENERGIE+ bekijkt of u een terug draaiende meter heeft, zoniet kan deze kosteloos vervangen worden door de netbeheerder. Op momenten dat uw zonnepanelen weinig of niks produceren omdat het weer het niet toelaat, blijft u de stroom van het net gebruiken. Omwille van het prosumententarief kan men op een later tijdstip de het geïnjecteerd vermogen terug van het net halen. Zo kan men steeds de energie van de zonnepanelen maximaal benutten.

Gegarandeerd de beste prijs voor de installatie van zonnepanelen met de beste kwaliteit

Uiteraard speelt de kwaliteit van uw zonnepanelen een grote rol in het uiteindelijke rendement van die zonnepanelen. ENERGIE+ besteed heel veel aandacht aan de keuze van zijn producten, het installatiemateriaal en de installatie zelf. Hierdoor worden er steeds duurzame kwalitatieve installaties bij hun klanten geplaatst.

Topkwaliteit zonnepalen bij ENERGIE+

Wij kiezen liever voor kwalitatieve zonnepanelen waar u wel een hoog rendement uithaalt én die duurzaam zijn. En dat tegen een toch interessante, concurrentiële prijs die u aangenaam zal verrassen. Naargelang het marktaanbod selecteren en kopen wij zonnepanelen en omvormers aan uit de top 5 – 10 zonnepanelen wereldwijd.

Rendabele zonnepanelen die voldoen aan internationale normen

Al deze zonnepanelen , omvormers en montagematerialen zijn van de beste kwaliteit, uiterst rendabel en gaan lang mee. Ze voldoen altijd aan de Europese en internationale normen. Bij ENERGIE+ koopt u zonnepanelen in vertrouwen:

 • duurzaam
 • topkwaliteit
 • rendabel
 • concurrentiële prijzen

U wilt toch ook rendabele zonnepanelen van topkwaliteit?

Bel 0496 254 254 voor een afspraak!
Een afspraak is – net zoals onze offertes – altijd vrijblijvend!

Omvormer voor uw zonnepanelen: even belangrijk als uw zonnepanelen!

Ook de omvormer die wij plaatsen is van topkwaliteit en zal u een hoog rendement van uw zonnepanelen opleveren. Deze omvormer is het hart van uw zonnepaneleninstallatie en mag niet te klein zijn, maar ook niet te groot. Juist ideaal voor uw situatie: zo dimensioneren we de omvormer voor uw zonnepanelen. Optimaal rendement verzekerd!

Zonnepanelen plaatsen met ENERGIE+

Zonnepanelen installeren: u gaat best niet over een nacht ijs. U kiest ongetwijfeld het liefst een partij die perfect zonnepanelen plaatst. Bij ENERGIE+ zijn we echte experten. We komen altijd eerst ter plaatse om de situatie te bekijken en naar u te luisteren.

Wat kan er technisch voor uw project? We bekijken uw elektriciteitskast, de kabels én – heel belangrijk uiteraard – de dakconstructie.

Wanneer u zonnepanelen installeert, moet u verplicht opnieuw een elektrische keuring laten uitvoeren (AREI) van de zonnepanelen (niet een volledige elektrische keuring) en uw installatie aanmelden bij de netbeheerder. ENERGIE+ vraagt deze keuring voor u aan bij het keuringsbedrijf en verschaft hen de nodige gegevens. Vervolgens belt het keuringsbedrijf u op om een afspraak in te plannen. U kiest een moment dat voor u past want u moet zelf bij de keuring aanwezig zijn. Zo makkelijk is dat. Energie+ ontzorgt graag zijn klanten!

Wanneer we ter plaatse komen en met u de mogelijkheden bekijken maken we voor u een studie en 3D-tekening waarmee we samen met u de mogelijkheden bekijken en streven naar het hoogste rendement.

Aanpassingen aan uw dak

Is uw dakconstructie wel voldoende sterk? Moet uw dak verstevigd worden? Zijn er andere problemen? Als er aanpassingen aan uw dak moeten gebeuren, dan nemen wij ook uw dak onder handen:

 • schouw afbreken
 • nieuwe dakpannen
 • roofing vervangen of vernieuwen
 • plat dak vernieuwen

Beschaduwing van uw zonnepanelen

Ook heel belangrijk: de beschaduwing. We berekenen op voorhand zorgvuldig hoeveel eventuele schaduw er op uw zonnepanelen kan vallen. En kiezen zo de beste positie van uw zonnepanelen. Het heeft uiteraard geen zin om zonnepanelen ergens te plaatsen op uw dak waar er zoveel schaduw valt dat uw zonnepanelen onvoldoende gaan renderen. Wij geven u altijd een transparante, eerlijke én realistische berekening van de mogelijke opbrengst van uw zonnepanelen.

Zonnepanelen installeren op maat van de klant

Bij ENERGIE+ kunt u rekenen op

 • duurzame installatie op maat van uw project
 • meest kwalitatieve panelen voor uw situatie
 • esthetische zonnepanelen die niet storend zijn voor het uitzicht van uw woning

Wij komen altijd ter plaatse om uw offerte te maken en vooraf krijgt u ook een simulatie van hoe de zonnepanelen er op het dak van uw woning zullen uitzien.

Wat kosten zonnepanelen bij ENERGIE+?

In tegenstelling tot vele anderen bieden wij u niet snel-snel een offerte aan. We berekenen graag een correcte prijs voor uw zonnepalen als we uw project beoordeeld hebben. Daarom komen we altijd vooraf ter plaatse. Dat zorgt voor een gerust gevoel: u kunt erop rekenen dat we weten wat we gaan doen, wat voor zonnepalen u nodig heeft en wat de zonnepanelen u zullen kosten. En vooral: wat ze u zullen opbrengen!

Rendement en opbrengst van uw ENERGIE+ zonnepanelen: uw terugverdientijd

Wij berekenen altijd met realistische en eerlijke cijfers  de opbrengst en het rendement van uw zonnepanelen. Veel hangt af van de lichtinval en positie van uw woning, de eventuele beschaduwing. Dat is voor iedereen anders. Daarom komen wij altijd op voorhand een kijkje nemen. De gemiddelde installatie bij ENERGIE+ heeft een terugverdientijd van 5 à 10 jaar. Tegen de huidige energieprijzen bespaart u op 25 jaar tijd 20 000 à 40 000 euro. Het financieel rendement van uw zonnepanelen van ENERGIE+ : 5 à 12% op 25 jaar!

Zonnepanelen van ENERGIE+ zijn dan ook een heel slimme investering

Zonnepanelen van ENERGIE+ zijn dan ook een heel slimme investering. Bij ENERGIE+ krijgt u

 • een oplossing op maat
 • de installatie zonnepanelen met het meeste rendement
 • een betrouwbare partner die voor u de meeste winstgevende plaatsing berekent

Zonnepanelen met hoog rendement en van topkwaliteit?

Bel 0496 254 254 voor een afspraak!
Een afspraak is – net zoals onze offertes – altijd vrijblijvend!

Menu